Този уикенд в Зала 2 и Зала 3 в АККК Сердика ви

...
Този уикенд в Зала 2 и Зала 3 в АККК Сердика ви
Коментари Харесай

Този уикенд ви каним на две изложби, които не трябва да пропускате

Този уикенд в Зала 2 и Зала 3 в АККК " Сердика "  ви канят да се потопите в две изключителни изложения, които няма да оставят равнодушни феновете на изкуството.

В Зала 2 ще бъде показана изложбата " Свѣтъ като цвѣтъ " на Светлана Костова. С помощта на своите картини, въодушевени от българската национална традиция на шевиците, обредните хлябове и художествените тъкани, авторката ни води в магическия свят на орнаментите и символиката. Светлана Костова е докторант във Философския факултет на Софийския университет „ Св. Климент Охридски “, като тематиката на нейната дисертация е обвързвана с философията на орнамента в българските национални шевици.

В Зала 3 ще се насладите на изложбата „ Природата в нас “ на единствено на 14 години, само че към този момент извънредно надарена, Стилияна Кръстева. Събрала впечатляваща сбирка от акварели и графични рисунки, тази млада художничка ни показва своята връзка с природата и любовта към животните. Нейните произведения са израз на невероятната й въображение и сензитивност, които разкриват връзката сред индивида и околната среда.

Не пропускайте тази опция да се потопите в света на изкуството и да се възхитите на гения на две изключителни художнички.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР